O nas

V podjetju Tri Sense ustvarjamo inovativne rešitve s pomočjo umetne inteligence. Udejstvujemo se na področjih proizvodnje, avtomobilske industrije, prometa, telekomunikacije, bančništvu in zavarovalništvu.

Na vaše izzive skušamo odgovoriti s podatki, ki so že na voljo. V nasprotnem primeru podatke poiščemo ali apliciramo potrebne senzorje. Najprej ugotovimo čas povratka investicije (ROI) in skrbno začrtamo projekt, šele nato implementiramo rešitev.

Rešitve izvajamo skupaj z vrhunskimi in izkušenimi strokovnjaki. Vsak projekt je drugačen. Zato ekipo sestavimo glede na specifike izziva in potrebne kompetence. V podjetju oblikujemo in implementiramo vam prilagojeno rešitev.

Ustvarjamo informacije in avtomatiziramo

Iz kupa podatkov generiramo nove informacije (npr. kdaj bo prišlo do pregrevanj, življenjska doba proizvodov, avtomatsko nastavljanje parametrov strojev, napovedovanje okvar, ..)

Iz navidezno neuporabnih podatkov luščimo ključne in uporabne (verjetnost odpovedi, iskanje ekstremov, zaznavanje produktov, ki ne zadostujejo standardom velikosti, barvi).

V industriji z različnimi senzorji merimo in prepoznavamo dogodke in predmete, ki so ključni gradniki modelov za optimizacijo in avtomatizacijo. S pomočjo slikovnega materiala in drugih senzorjev prepoznavamo oblike, velikosti, barve, osebe in objekte, ter na podlagi tega izvajamo avtonomne odločitve.

Rešitve umetne inteligence predstavljajo ključ do tega, kako ostati vodilni na svojem področju. Svet se spreminja hitreje kot kadarkoli. Inovirajmo skupaj.

Agencija, ki s pomočjo podatkov optimizira in avtomatizira vaše procese ter generira nove informacije za napovedovanje in odločanje.

Stopite v stik z nami:

Naslov

Pungert 26, 4220 Škofja Loka

Telefon

00386 31 556 756

Email

info@tri-sense.com